Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak Muharrem Ayı münasebetiyle Ülkü Ocakları Hacılar İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen aşure dağıtımına katılarak, Muharrem Ayı boyunca ilçelerde aşure dağıtılacağını ifade etti.

        Yezid zihniyetinin üzerine korkusuzca ve hakkaniyetle giden Hz. Hüseyin olmak üzere Ehli Beyt’in kıymetli büyükleri zalime biat etmemek adına şehadete kavuştuklarını hatırlatan İl Başkanı Volkan Çolak “ Hazreti Hüseyin ve Ehli Beyt, zilletin hakka ve imana asla galip gelemeyeceğini ispat etmek adına mücadele vermiştir. Günümüz Müslümanlarına düşen görev de haksızlığa ve zulme asla boyun eğmemek, bu uğurda şehit olanları asla unutmamaktır. Özellikle Muharrem ayında içtiğimiz bir damla su bile Kerbela şehitlerimizin aziz hatıralarının canlanmasına vesile olmaktadır. Bununla birlikte asırlardır devam eden Aşure geleneğini de ayakta tutabilmek adına Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak, Muharrem Ayı boyunca ilçe teşkilatlarımızda aşure dağıtımı gerçekleştireceğiz” dedi.

        Çolak, “Bugün de Hacılar İlçe Teşkilatımızın Cuma namazı sonrası gerçekleştirdiği etkinliğine katılarak vatandaşlarımıza aşure dağıtıyoruz. Bu vesileyle Kerbela şehitlerini bir kez daha rahmetle anıyor, Muharrem ayında tutulan oruçlarımızın kabulünü temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa