Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncesu Belediyesi, mübarek aşure günü etkinliği kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıttı.

        İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve daire amirlerinin katılım sağladığı, birlik ve beraberlik duygularının ön planda olduğu etkinliğe halk da yoğun ilgi gösterdi. Muharrem Ayının, muhabbetin, sevginin ve saygının en yoğun yaşandığı aylardan olduğunu söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, “Ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun. Muharrem ayının onuncu günü olan gün aşure gün rahmet gün bereket gün helalleşme gün selamlaşma günü gün paylaşma gün birlik beraberlik günü gün islam'ı yaşama sevgiyi paylaşma günü.

        Hz Hüseyin (RA) ve Ehlibeyte Allah'tan rahmet diliyorum mekânları cennet olsun. Aşure Günü 'müzün Mübarek,Tüm İslam Âlemi için hayırlara ve bereketli günlere vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa