Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince vatandaşlarımızın yoğun olduğu park, sosyal ve spor ile pazar yerlerinin bulundu alanlarda WİFİ hizmeti sunduklarını ve her geçen gün alan genişletmesi yaptıklarını söyledi.

        Belediye sınırları içinde kablosuz haberleşme ağının kurulmasına büyük önem verdiklerini çünkü çağın artık eiletişim çağı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, hizmet etkinliğinin çevresel faktörlere yani mesafe ile aradaki bina ve çok katlı binalar gibi cisimlerin niteliğine bağlı olarak değiştiğini kaydetti.

        Özellikle Pazar yerlerinde kullanımına büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak Wifi hizmetinde; vatandaşlarımızın yoğun olduğu park, sosyaltesis, pazar yerleri gibi alanlarda bu hizmetin yaygınlaştırılması, vatandaşa yeni bir hizmet alanı açılarak memnuniyetin artırılması amaçlanmıştır. Melikgazi de önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Artık 21. yüzyıl Çağı bir iletişim çağıdır. Bireyler anında haberdar olmaktadır. Eskiden bir asker mektubu 1 hafta da gelir ve beklenirdi. Şimdi görüntülü konuşmalar ile anında konuşuluyor. Haberler gazetelerde bir gün sonra okunurdu ama şimdi anında canlı yayınlar yapılıyor. Bu yarışta kamu kurumları da yerini almalıdır. Bu amaç ile şu anda 12 park ve 20 sosyal ve spor tesisimizde WİFİ bulunmaktadır” dedi.

        Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Belediye sınırları içinde kablosuz haberleşme ağının yani WİFİ’nin yaygınlaştırılması için gerekli alt yapı çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa