Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesi, vatandaşlar için daha güvenli, daha konforlu yollar yaparak ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaları hızla tamamlıyor. Bu çerçevede çalışmaları tamamlanan Mimarsinan Mahallesi Baki Caddesi’ndeki yol, vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmaların son halini inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Şehrimize, insanımıza yakışır bir Kocasinan’ı, vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

        Kocasinan Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi Baki Caddesi’ndeki asfalt, çevre düzenleme ve kaldırım çalışmalarını büyük bir titizlikle tamamlayarak bölge sakinlerinin hizmetine sundu. Kocasinan’ı daha modern ve daha konforlu bir ilçe haline getirmeye gayret gösteren Başkan Çolakbayrakdar “Kocasinanımızı yenilemek için çalışmalarımız devam ediyor. Mimarsinan Mahallesi Baki Caddesindeki yaklaşık 600 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde ki asfalt ve 2 bin 500 metrekare kilitparke ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarımız, mahallelerimiz içerisindeki sokaklarımız tek tek yenileninceye kadar devam edecek. Bir program dahilinde bütün Kocasinanımızın caddeleri sokakları yenilenecek, yeni Kocasinan’a hazır hale getirilecek. Eski mahallelerimizi yenileme çalışmalarının yanında yeni oluşan mahallelerimizin çalışmalarını da devam ettiriyoruz. Şehrimize, insanımıza yakışır bir çevreyi vatandaşımızın kullanımına sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun iyi günlerde kullansınlar. Vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri onların ayaklarına getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Başkan Çolakbayrakdar Mimarsinan Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Erciyesevler Mahallesi’nde devam eden yol kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını da kontrol etti. İncelemeler sırasında mahalle sakinleri ve öğretmenlerle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, onlara hal ve hatır sormayı ihmal etmeyerek, öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa