Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ'de dün bağ evine düzenlenen operasyonda toplantı halindeyken yakalanıp gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelisi 10 kişiyle bağlantılı olduğu belirlenen 2 kişi daha gözaltına alındı. 

        Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki bağ evine düzenlenen operasyonda toplantı yaptıkları belirtilen FETÖ/PDY üyesi 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu sürerken, bugün bu kişilerle irtibatlı oldukları belirlenen ihraç öğretmen A.V. ve eski itfaiyeci T.B. gözaltına alındı. A.V. ve T.B.'nin de diğer şüpheliler gibi FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında tutuklandığı, cezaevinde bir süre kaldıktan sonra tahliye oldukları belirlendi.

        Soruşturma kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa