Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ soruşturmaları kapsamında bir tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan ve terör faaliyetlerine devam eden şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 12'ye çıktı.

        FETÖ terör örgütü üyelerince her hafta toplantı yapıldığı bilgisinin alınması üzerine TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde FETÖ üyelerinin toplantı yaptığı ev tespit edilmişti. Ekipler, 6 Eylül günü saat 20.00 sıralarında FETÖ üyeleri toplantı halinde oldukları esnada yaptığı operasyonla 10 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınan zanlılardan görevinden ihraç olan öğretmen F.S.E.'nin 2 ay 25 gün, memur E.M.B.'nin 2 ay 17 gün, belediye çalışanı Ö.F.'nin 10 ay 18 gün, iş adamı M.Z.G.'nin 10 ay 20 gün, esnaf M.G.'nin 2 ay 24 gün, işçi M.S.'nin 4 ay 16 gün, öğretmen A.K.'nın 8 ay 18 gün, iş adamı M.A.'nın 3 ay 23 gün, öğretmen Ş.M.'nin 4 ay 15 gün, öğretmen M.Ö.'nün ise 5 ay 7 gün cezaevinde tutuklu kalarak tahliye olduğu belirlenmişti. Polis ekipleri tarafından konuyla ilgili çok yönlü devam eden çalışmada, daha önce yakalan 10 kişi ile irtibatı tespit edilen ve daha önce de birlikte toplantılara katılan ihraç öğretmen A.V. ve eski itfaiyeci T.B. yakalandı. Böylece operasyon kapsamında gözaltına alınan şahısların sayısı 12'ye çıktı. Sonradan yakalan 2 kişinin de yine diğerleri gibi FETÖ'den tutuklandığı ve cezaevinde bir süre kaldıktan sonra tahliye oldukları tespit edildi. Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ve gözaltı sayısının daha da artabileceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa