Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dağcı spor yazarı Bekir Demirağ (72), Kayserispor Fenerbahçe maçı için girdiği iddiayı kaybedince, Kayserispor kaşkolu ile Erciyes'in zirvesine çıktı.

        Özellikle milli bayramlarda Erciyes'in zirvesine tırmanışlar gerçekleştiren dağcı spor yazarı Bekir Demirağ, geçtiğimiz hafta Ülker Stadyumu'nda oynanan ve Kayserispor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma öncesi gazeteci meslektaşları ile girdiği bir sohbette favorinin Fenerbahçe olduğunu söylemiş ve başka birinin "Kayserispor kazanır" demesi üzerine ise "Biz Fenerbahçe'yi yenelim, ben de Kayserispor kaşkolu veya bayrağını Erciyes Dağı'nın zirvesinde açarım" ifadelerini kullanmıştı.

        Kayserispor'un maçtan galip ayrılmasının ardından Bekir Demirağ, Kayserispor kaşkolu ile 3 bin 917 metre yükseklikteki Erciyes'in zirvesine çıkarak kaybettiği iddianın sözünü yerine getirmiş oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa