Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyede işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini tam ve zamanında ödendiğini söyledi.

        Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların tamamına maaşlarının ödendiğini ayrıca işçi statüsünde çalışların devlet ikramiyelerin verildiğini kaydetti. Kayseri nüfusunun yarısına hizmet verdiklerini, şehrin ekonomik ve üretim tesislerinin yer aldığı, alışveriş merkezlerin odağı durumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç; “Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Belediyemizin her kademesinde görev yapan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. 6772 Sayılı Kanuna istinaden devlet ikramiyesinin 3. ödemesi hesaplarına yatırıldı. Belediyemizde toplam 138 işçi statüsünde çalışanımıza toplam 147.700TL ödeme yapılarak gelirlerine katkı sağlandı" dedi.

        Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye işçileri yapılan ödemelerin ayrıca piyasada canlılık kazandıracağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa