Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2009 yılında melikgazi ilçesine bağlanan mahallelerde vatandaşlarla bayramlaştı.

        Hisarcık, Kıranardı, Gürpınar, Gesi, Turan, Büyükbürüngüz, Subaşı, Ağırnas ve Sarımsaklı halkıyla bayramlaşan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla birlikte ikram edilen çaydan içti. Başkan Büyükkılıç ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyerek, Melikgazi Belediyesince 2018 yılı içerisinde mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada “Mahallelere yapılan hizmetlerde hiçbir ayrıcalık yapılmadı, her mahalle sakinlerinin istek ve taleplerine göre isteklerini mahalleye yapıyoruz. Her mahallemizde kapılı pazar yerleri, sosyal tesisler bulunmaktadır. Biz hizmetlerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda yapmaktayız. 'Biz yaptık oldu' anlayışı yerine vatandaşlarımız ne istemişse biz onu öncelik planına göre yapmaktayız. Bundan dolayı da mahalle halkımız hizmetlerden son derece memnundur" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa