Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi’nin en önemli tarihi mekanlarından olan Elbiz içerisine Develi Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun alanı Kurban Bayramı öncesinde tamamlanarak çocuklara hediye edildi.

        Oyun gruplarının ve çevre düzenlemesinin ahşap malzemelerden yapıldığı ve zemininin komple yumuşak zemin olarak dizayn edildiği Elbiz Çocuk Parkı Kurban Bayramı süresince çocuklarla doldu taştı. Tarihi Elbiz Parkının bayram süresince daha da hareketli günler yaşadığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar; “Zemininden, oyun gruplarının çeşitliliği ve çevre düzenlemesine kadar en ince ayrıntıların düşünüldüğü Elbiz Çocuk Parkını bayramdan önce tamamlayarak çocuklarımıza bayram şekeri tadında bir hizmette bulunduk. Hem Elbiz parkımızın daha da canlanmasını hem de çocuklarımızın keyifli vakitler geçirmesini sağlayacak olan oyun parkımızın çocuklarımıza ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa