Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde drone destekli trafik denetimi yaparak sürücülere, kolonya ve şeker ikram etti.

        Bayram öncesinde trafik denetimlerini artıran jandarma trafik ekipleri denetimlerinde drone kullanarak hız ve şerit ihlali ile emniyet kemeri denetimi yaptı. Jandarma trafik ekipleri ayrıca, sürücülere kolonya ve şeker ikram ederek, sürücülerle bayramlaştı.

        Yapılan denetimlerin amacının ceza yazmak değil, yol kullanıcılarının kural ihlalleri yapmasını engelleyerek, denetimlerin vatandaşları korumak amacıyla yapıldığının fark ettirilmesi ve Kurban Bayramı tatili süresince yaşanmaması olduğunu kaydeden jandarma ekipleri, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için benzeri uygulamaların artarak devam edeceği bildirildi.

        Vatandaşlarda, yapılan denetimlerden memnun olduklarını söyleyerek, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa