Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi yapımına devam eden Aile Sağlığı Merkezi ile Kuran Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

        Demokrasi Mahallesinde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi ile Kuran Kursu merkezinin mahalle halkının isteği üzerine yapımına başladıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Aile Sağlığı Merkezi ile Kuran Kursu merkezini gezerek iç mekan çalışmalarını teknik ekip ile incelemelerde bulundu.

        İlçe sınırları içerisinde şimdiye kadar 9 aile sağlık merkezi açarak sağlık hizmetine katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

        "Halk sağlığına ve özellikle birey sağılığına büyük önem veriyoruz. Bu amaç ile aile sağlık merkezleri, 112 acil sağlık merkezi ve bölge sağlık ocakları inşa ediyoruz. Mimarsinan Demokrasi Mahallesine inşa edilen aile sağlık merkezi tamamlandığında hizmete sunacağız. Daha önce 9 ayrı semtte aile sağlık merkezi açarak hizmete sunduk. Bu aile sağlık merkezleri ile merkezlerdeki hasta yığılmalarını önlüyoruz. Bunun yanında aynı merkez yanında kuran kursu inşaatımız var. Mahalle halkının özellikle yaz aylarında çocukların ve gençlerin kuran kurslarına olan yoğun talepleri üzerine inşa edilmektedir. Her iki yatırım bu yıl tamamlanarak hizmete açılacaktır.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa