Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim (TBB) Kurulu’nun reel sektör için aldığı kararlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

        Gülsoy yaptığı açıklamada, "Bankalar Birliğince, kredi kanallarını açık tutmak adına alınan tedbirler ile reel sektörün en önemli beklentileri karşılanmış oldu. Hazine ve Maliye Bakanımız tarafından açıklanan bu kararlar reel sektörü koruma altına aldı" ifadelerini kullandı.

        Yapılan düzenleme ile reel sektörün kritik taleplerinin karşılık bulacağını belirten Gülsoy, "Piyasadaki likitide daralması engellendi. Reel sektörün yeni kredilere erişim imkanı korundu. İlave teminat baskısı ortadan kalktı. Ayrıca kredi geri çağırma gibi hadiselerin de önüne geçilmiş oldu. Sıkıntılar henüz ortaya çıkmadan alınan bu önlemler son derece önemli olup, iş dünyasının acil sorunları için somut çözüm niteliğindedir" diye konuştu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa