Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocukları misafir etti.

        Talas’taki Vali Konağı’ında sevgi evlerinden gelen 715 yaş arası çocukları ve Valilikte görevli korumaların çocuklarını misafir eden Ayşe Kamçı, çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Valilik Konağı bahçesinde çocuklar için yemek programı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Güzel bir havada eğlenceli bir şekilde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Ayşe Kamçı, çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri sevgi evlerinde kalan çocuklarla bu kez böyle bir etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Valilik Konağında misafir olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden çocuklar ise kendileri ile yakından ilgilenen Ayşe Kamçı’ya teşekkür ettiler.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikte, Ayşe Kamçı ve beraberindekiler çocuklar için pasta kesip, hediyeler verdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa