Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açılan davada yargılanan, aralarında tanıdık iş adamlarının olduğu 3’ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı dava yine ertelendi.

        Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar ünlü sucuk firmasının sahibi N.K. ile kardeşi H.K. ve M.A.G. ile tutuksuz sanıklar İ.H.G., S.G., Ö.E., A.B., A.Ö., A.O.B., U.P., N.B. ve B.G. duruşmada hazır bulunurken, tutuksuz sanıklar S.Ü., D.Ü., M.B., O.B., Ü.S.S. ve D.Ü. duruşmaya katılmadı.

        Cumhuriyet savcısı önceki verdiği mütalaasını bu duruşmada da tekrarladı.

        Tutuklu sanık H.K., tutukluluğuna ilişkin savunmasında “İş yerimizde 60 kişilik personelimizi işten çıkarmak zorunda kaldık. Annem vefat etti, çocuğum kanser oldu, çok zor durumdayım. Eşim tek başına kaldı, ailece mağdur olduk, tahliyemi istiyorum” derken, kardeşi N.K. ise “İlkokul mezunuyum, 13 yaşında ticarete atıldım, çekemeyenlerimiz çoğaldı, iftira atıldı. İş yerimizin durumu çok kötü oldu. Alacaklılar ‘paramızı verin’ diye kapımıza geliyorlar. Tahliyemi istiyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa