Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesi, İstasyon Mahallesi’ni yeniliyor.

        Hizmet atağını sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sırasında kendini davet eden işçilerle sıcak ve samimi şekilde sohbet etti. İşçilerin çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla birlikte çay içti ve taleplerini dinledi. Yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “ İstasyon Mahallemizde asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Otopark, yeşil alan, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyoruz. Mahallemizde zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle yenilenmesi gerekiyordu. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyoruz. Bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Bu mahallemiz gibi diğer mahallelerimizde de eksik kalan ihtiyaçlarını birer birer tamamlayacağız ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

        Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini “Hemşehrilerimizin huzur içerisinde yaşayabileceği çevreyi hazırlama noktasında çalışmalarımız ve gayretimiz yoğun bir şekilde devam ediyor” diyerek noktaladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa