Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu ve Develi Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Aslı Azman kulüp binasında bir araya gelerek Develi’de bisikletin yaygınlık kazanması için fikir alışverişinde bulundu.

        Develi Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Aslı Azman’ın slaytlar eşliğinde bilgilendirme sunumu yaptığı toplantıda Develi’deki hareketsizliğe ve hava kirliliğine bağlı hastalıklar sayısal değerlerle belirtilerek bisiklet kullanımının yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. Bu yıl Kayseri’de ilki yapılan Festa 2200 Festivalinin Develi’nin tanıtımına önemli katkı sağladığını belirten Azman, bu ve benzeri etkinlikleri Develi’de artırarak bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti. Dış güçlerce ülkemizin ekonomik anlamda yıpranması için yapılan müdahalelerden dolayı herkesin yakıt kullanımından ve araçtan tasarruf etmesi hususunda bisikletin yaygınlaşmasının önemli bir boşluğu dolduracağını belirten Başkan Cabbar “30 bin aracın bulunduğu Develimizde, bisiklet kullanımının yaygınlaşması için farkındalık oluşturmamız gerekmektedir. İnşallah kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızla beraber Develimizi daha da yaşanabilir kılmak için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa