Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doların yükselmesine tepki gösteren Kayserili İş Adamı Mustafa Gül, vatandaşların alım gücünü rahatlatmak için maliyetine araç satışı yapacaklarını ve döviz ile asla satış yapmayacaklarını söyledi.

        Efran Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, dolar ve euronun yükselmesinin ekonomik darbe girişimi olduğunu söyledi. Gül, “Devletimize diz çöktürmek için yapılan ekonomik darbeye iş adamları olarak asla boyun eğmeyeceğiz. Devletimzin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu sebeple işletmemizde döviz ile alım satım kesinlikle yapmayacağız. Bugünden itibaren maliyetine satışlara başlayacağımızı ve her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu Kayseri kamuoyuna ilan ediyoruz.” dedi.

        Doların ani yükselişine inat vatandaşın alım gücünü kolaylaştırmak amacında olduklarını söyleyen Kayserili İş Adamı Mustafa Gül “Dolar kaç olursa olsun umurumuzda değil" diyerek şunları söyledi:

        “Vatan olmazsa, devlet olmazsa bizler ne yaparız. Vatanı olmayanın ticareti olur mu? İş Adamları olarak bu süreçte devletimizin yanında olmak zorundayız. Herkes elinden geldiği kadar devletine destek olmak zorundadır. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile yine başaramadılar. Amaç bizi birbirimize düşürmektir. 15 Temmuz'da 2 asrın en vahşi işgal girişimine maruz kaldık. Neredeyse Mondros şartlarına dönecektik. Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz. Şer güçler ne yaparsa yapsın, Türk Milleti buna asla müsade etmeyecektir. Bizlerde işletmemizde bulunan araçların satışını kesinlikle döviz ile yapmayacağız.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa