Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekden Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin YKS'de elde başarıyı ödüllendirdi. Tekden, "Türkiye genelinde büyük başarı elde ettik" dedi.

        Tekden Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi'nde düzenlediği basın toplantısında YKS'de başarı gösteren öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler ile tek tke tek sohbet eden Tekden, başarılarından ötürü öğrencilere hediye verdi.

        Ardından burada bir açıklama yapan Tekden, "Tekden Eğitim Kurumları 2018 yılında üniversite sınavlarında Türkiye genelinde yine büyük başarı elde etmiştir. Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi YKS sonuçlarının açıklanmasıyla eğitim liderleri, öğrencileri ve velileriyle büyük bir coşku ve sevinç yaşadı. Bildiğiniz üzere lisemizin kuruluşunun 4. yılıdır. 2017 yılı mezunlarıyla göstermiş olduğu başarıyı artırarak bu yılda YKS'de göstermesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. YKS'de Kayseri 1.'si, Türkiye 2.'si ve Türkiye 7.'si, 16.'sı, 27.'si çıkararak ilk binde 21, ilk 10 binde 63 ve ilk 25 binde 85 öğrenci derecesiyle büyük başarı göstermiştir" dedi.

        Tekden, "Sadece kendi okul programına bağlı kalarak ve sosyal etkinliklerden vazgeçmeyerek farklılığını gösteren Tekden Eğitim Kurumları, bireysel başarının yanında kitlesel başarıda da ilimiz ve ülkemizde hep zirvede kalmayı başarmıştır. Akademik başarılarının yanında sosyal ve sportif alanlarda da üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, bu gurur ve büyük başarının arkasında olan eğitim yöneticilerimize, eğitim liderlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa