Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Asri Mezarlıkta incelemelerde bulundu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nın çok daha güzel bir görünüme sahip olması ve mezarlık hizmetlerinin çok daha sağlıklı yürütülmesi için hayata geçirilen projeyi ve bu proje çerçevesinde yapılan çalışmaları sık sık Asri Mezarlığa giderek yerinde takip ediyor. Asri Mezarlığı gezerek yapılan çevre düzenlemelerini inceleyen ve yol yapımı başta olmak üzere yeni çalışmalardaki son duruma ilişkin bilgi alan Başkan Çelik, mezarlık içine yapılan camiyi de gezdi.

        Yapımında son aşamaya gelinen caminin son durumunu yerinde gören Başkan Mustafa Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Projeler üzerinde de incelemelerde bulunan Başkan Çelik, Selçuklu mimarisi ile yapılan caminin şehrimize çok yakışan bir cami olacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa