Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Fatih Tanrıverdi, Memorial Kayseri Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

        Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Tanrıverdi, metabolizma hastalıkları, nöroendokrinoloji, travmatik beyin hasarı ve hipofiz üzerine etkileri, spora bağlı kafa travması ve hipofiz, erişkinde growth hormon eksikliği ile ilgili yaptığı araştırmalarla tanınıyor. Prof. Tanrıverdi, 2012 yılında TÜBİTAK tarafından sağlık bilimleri alanında 'Nöroendokrinoloji Alanında Travmatik Beyin Hasarının Hipofiz Bezi Üzerine Etkileri' ve 'Spora Bağlı Kafa Travmasına Bağlı Hipofiz Yetmezliği' konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle teşvik ödülüne layık görülmüştü.

        109 adet uluslararası yayın

        1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Fatih Tanrıverdi, 19982003 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 20022003’te İngiltere’deki University College London’dan öroendokrinoloji alanında çalışmalar yaptı. 20042007 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 2010’da doçent, 2015 yılında profesör olan Tanrıverdi, 20102018 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. SCI ve SCIE kategorilerinde 109 adet uluslararası yayın olan Prof. Dr. Fatih Tanrıverdi, Memorial Kayseri Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hizmet vermektedir.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa