Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de FETÖ’nün gizli iletişim ağı by lock programını kullandığı iddiasıyla tutuklu yargılanan doktora ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

        Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Y.K. ile avukatı hazır bulundu.

        Tutuklu sanık Y.K. duruşmada by lock adlı programı kullanmadığını belirterek, “Kendimden çok hastalarımı düşünüyorum. Bu örgüt ile hiçbir alakam olmadı, by lock isimlik programı asla kullanmadım” dedi.

        Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Y.K.’ye ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası vererek, istinaf ve Yargıtay süreci göz önünde bulundurup tahliyesine karar verdi.

        FETÖ DERNEK YÖNETİCİLERİNE HAPİS CEZALARI

        Ayrıca aynı mahkemede farklı dosyalarda FETÖ/PDY örgütü ile irtibatlı olan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği yöneticisi ve üyesi oldukları iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanıklar M.E., L.S. ve S.B.Y.’ye ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa