Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları münasebetiyle Develi Meydanında bir program düzenledi.

        Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kur'anı Kerim'in okunmasının ardından başlayan kutlamalarda konuşan Develi Kaymakamı Murat Duru "15 Temmuz şehitlerimizi anma ve milli birlik günümüz kutlu olsun. 2 yıl önce 15 Temmuz'da hep beraber bir çok destansı kahramanlıklara şahit olduk. Develi'den, Hakkari'den Edirne'ye kadar bu milletin yazdığı destanlara şahit olduk. Bu cennet vatana, bu aziz Türk milletine bu bayrağa hainliklere şahit olduk" dedi.

        Duru konuşmasına şöyle etti:

        "1071 de Anadolu topraklarını bize yurt edinen Alpaslan'a, Osmanlıyı kuran Osman gazilere, İstanbul'u fetheden Fatihlere, Abdulhamitlere, Mustafa Kemallere ve 15 Temmuz gecesi hayatı pahasına meydanlara inen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve devlet gibi Devlet Bahçeli'ye selam olsun"

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "2 yıl önce tam bu saatlerde hain FETÖ örgütünün şerefli Türk askerinin şerefli ordumuzun kisvesi altına girerek darbe yapıp vatanımızı bölmek, milletimizi parçalamak, ezanımızı susturmak ve bayrağımızı indirmek için yapmış olduğu kalkışmanın demokrasi bayramına döndüğü gündür bugün. O içimize sızmış hainler emellerine ulaşmak için bu millete, kendilerine emanet edilen tankla tüfekle saldırdılar ama hamd olsun başarıya ulaşamadılar hüsrana uğradılar,çünkü onların hesaba katmadıkları vardı. Neydi o hesaba katmadıkları 1071 yılında Anadolu'yu yurt edinen aziz Türk milletini hesaba katmadılar" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa