Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ünlü şarkıcı Katy Perry'den kendisini tanımayan garsona bahşiş! - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom ile altı yıldır aşk yaşayan ve Daisy Dove adında bir kızı olan şarkıcı Katy Perry, nişanlısının yeni filmi 'Wizards!'ın çekimleri için gittiği Avustralya'da ilginç bir olaya konu oldu.

        • 2

          Indianna Paull adlı bir garson, sosyal medya hesabında Port Douglas'taki bir kafede çalışırken 37 yaşındaki ünlü şarkıcı ile yaşadığı olayı anlatan bir video yükledi. Olay, Perry'nin gittiği kafede bir masaya oturmak istemesi ancak ünlü isme müsait masa olmadığı söylenmesiyle başladı.

        • 3

          Şapkası ve güneş gözlükleri nedeniyle yıldızı tanımayan garson Paull, Katy Perry'e bir masa müsait olana kadar beklemesi gerektiğini söyledi.

        • 4

          Indianna Paull, Katy Perry'nin başlangıçta 'masa eksikliği' konusunda kendisiyle 'tartıştığını', ancak daha sonra ona 'normal bir insan' gibi davrandığı için cömert bir bahşişle teşekkür ettiğini belirtti.

        • 5

          Indianna, yaşadıklarını anlattığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

          Katy Perry'ye masa beklemek zorunda olduğunu söyleyen ilk aptal siz olduğunuzda... Katy Perry kafenize geliyor, onu tanımıyorsunuz ve bir masa için tartışıyorsunuz. Sonra ona sıradan bir insan gibi davrandığınız için bahşiş veriyor ve size sarılıyor.

        • 6

          DETAYLARI PAYLAŞTI

          Indianna Paull, daha sonra Sunrise'a pop yıldızıyla yaşadığı utanç verici karşılaşmasının ayrıntılarını anlattı. Paull, şarkıcının bir 'diva' gibi davranmadığını ve aslında ilk müsait masayı istemek için iyi bir nedeni olduğunu anlattı:

          Katy Perry'nin kafeye girmek istemesinin nedeni, insanların onun fotoğraflarını çekmesiydi. Olan bitenden o kadar habersizdim ki ortalıkta başı olmayan bir serseri gibi koşturuyordum, hiçbir fikrim yoktu!

        • 7

          "KATY PERRY REDDEDİLMEYİ KABUL ETTİ"

          Indianna, Katy'yi 'normal' davrandığı ve sinir krizi geçirmek yerine 'bir şampiyon gibi' davranarak reddedilmeyi kabul ettiği için övdü. Garson, "Sanırım kısmen onu tanımamamın nedeni, bu konuda çok rahat ve soğukkanlı olmasıydı." diye açıkladı.

        • 8

          "ONUN KATY PERRY OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE UTANDIM"

          İlk başta ona bir masa için beklemesi gerektiğini söyledikten ve kuralları çiğnediği için onu azarladıktan sonra Indianna, şarkıcıya müşteriler için olmayan bir masa vermeyi kabul etti. Indianna, birkaç dakika sonra birisi ona az önce azarladığı müşterinin Katy Perry'den başkası olmadığını söylediğinde ise utandığını itiraf etti.

        • 9

          "Kendimi aptal gibi hissettim ve özür dilemeye gittim." diyen Indianna Paull, daha sonra ünlü ismin kafeden ayrılırken kendisine 'cömert' bir bahşiş bıraktığını söyledi ancak kesin miktarı belirtmeyi reddetti.

        Haberi Hazırlayan: Şeyda Odabaş

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa