Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Taşköprü’de faaliyet gösteren Sevim Tokatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı’nı ve ardından engelli aileleri ziyaret etti.

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilk olarak Sevim Tokatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Serablal Palsy Hastası olan Özlem Buse Şahin’i ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

        Şahin’in yaptığı çalışmaları da inceleyen Başkan Arslan’a Şahin kendi yaptığı bir resim çalışmasını hediye etti.

        Arslan, ardından ise doğuştan engelli olan Suna Özen’i ziyaret ederek baba Hüseyin Özen’e her zaman yanlarında olduğunu ve ellerinden gelen desteği ve hizmeti bundan sonrada vereceklerini ifade etti.

        Engelli babası Hüseyin Özen ise belediyenin evde sağlık ve evde temizlik hizmetlerinden düzenli olarak faydalandıklarını belirterek Başkan Arslan’a “Allah razı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa