Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU Valisi Yaşar Karadeniz, 13 Eylül Perşembe günü kentte etkili olan dolu yağışı nedeniyle 2 bin 361 ev ve iş yeri ile yaklaşık 8 bin aracın hasar gördüğünü söyledi.

        Kastamonu'da 13 Eylül Perşembe günü akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı sonrası başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Mağdur vatandaşlar, hasarlarının karşılanması için Kastamonu Valiliği koordinesinde valilik, belediye ve AFAD'da oluşturulan kriz masalarına başvuruyor.

        Çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Vali Yaşar Karadeniz, dolu afeti sonrasında hasar gören ev ve araç sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek, "Son toplanan verilere göre ilimizde dolu nedeniyle 2 bin 361 ev ve iş yeri ile 8 bin civarında araçta hasar meydana geldi. Rakamlar artmaya da devam ediyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa