Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da, 20182019 yeni eğitimöğretim yılı düzenlenen törenle başladı.

        Eğitimöğretim yılının başlaması dolayısıyla Candaroğulları İlkokulu’nda tören düzenlendi. Törene Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende söz alan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, eğitimin sağlam temeller üzerinde kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlardaki başarılarında ilköğretimin öneminin büyük olduğunu belirtti. Bahçacıoğlu, “Gelecek, eğitimle biçimlenip değişecek ve bu değişim A’dan Z’ye kadar her şeyi etkileyecektir. İşte bugün hep birlikte, geleceği biçimlendirecek, dünyayı değiştirecek. Türkiye’nin aydın insanları olacak, siz değerli öğrencilerimiz için çalışmaya başlıyoruz. İnsanlığın ilk eğitim aldığı yer ailesi, ilk öğretmenleri annesi ve babasıdır. Bu sebeple biz öğretmenlere en büyük desteği öğrencilerimizin aileleri verecektir. Okul, donanımlı, bilgili, yön verilen değil yön veren, hakkını arayan ve savunan, aydın ve aydınlatan birey olarak yetiştirmeye çalışır. Öğrencilerimizin okullarda katkısı olacaktır. Öğretmenöğrenciveli ilişkisini pozitif yaklaşımları sürdürülmesi, hedeflerimize daha hızlı ve daha sağlıklı ulaşmamızı sağlayacaktır” dedi.

        Konuşmaların ardından öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu. Yeni eğitimöğretim yılının açılması nedeniyle öğrenciler şiirler okudu. Törenin ardından öğrenciler, sınıflarına geçti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa