Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası birinci ön eleme ikinci maçında Kastamonu Belediyespor, sahasında İsviçre temsilcisi Brühl Handball ile 2727 berabere kaldı. İlk maçı 3119 üstünlükle tamamlayan Kastamonu Belediyespor, aldığı bu sonuçla bir üst tura yükseldi.

        Salon: Kastamonu Atatürk

        Hakemler: Marija Ilieva, Silvana Karbeska

        Kastamonu Belediyespor: Anca Mihaela Rombescu 1, Olga Laıuk 7, Yasemin Güler, Elif Sıla Aydın 5, Ljubica Nenezic, Serpil İskenderoğlu 3, Fatmagül Sakızcan 1, Yulia Snopova 4, Sondes Hachana 2, Ceren Coşkun 1, Lenche Ilkova 3

        Antrenör: Hakan Günal

        Brühl Handball: Laura Ussia, Zerin Oezcelik 2, Fabienne Albrecht 1, Fabia Schlachter, Andrine Schnyder 1, Fabienne Tomasini, Sladana Dokovic, Rebecca Kündig 3, Louise Kathryn Fudge 2, Marina Schlachter 5, Fabiola Fatrizia Hestettler, Jennifer Murer 4, Kestin Kündig 9

        Antrenör: Veronika Keller

        İlk yarı: 1111

        İki dakika cezası alanlar: Sondes Hachana (Kastamonu Belediyespor), Louise Kathryn Fudge, Fabiola Fatrizia Hestettler, Jennifer Murer (Brühl Handball)

        Sarı Kartlar: Yulia Snopova, Ceren Coşkun (Kastamonu Belediyespor), Zerin Oezcelik, Rebecca Kündig, Kestin Kündig (Brühl Handball)

        Maçın ardından

        “Eksikliklerimiz olmasına rağmen turu atlamasını bildik”

        Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, “2 devrelik bir maç oynadık. Dün ilk devresini 12 farkla önde kapattık. Bugün rakibin maçı bırakmayacağını biliyorduk. Nitekim bırakmadılar dünkü maçın başında da söylemiştik bunu. Genç ve inatçı bir ekip, prestij meselesi yaptılar. Bizim takımımızda eksikler olmasına rağmen maçı hiç bırakmadık sonuna kadar mücadele ederek maçı bırakmadık. Kontrolü rakip takıma bıraktık genellikle. Bu düzeltmemiz gereken bir şey onu da sağlayacağız. Ben sadece şu cümle ile bitirmek istiyorum. Kastamonu'nun uluslararası bu hentbol takımıdır” dedi.

        Brühl Handball Antrenörü Veronika Keller ise, “Yabancı takımın Hocası Dünkü maç çok uzun bir yolculuk sonrasında yorgunduk. Bugün toplantı da hep beraber konuşurken dedik ki kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Ondan dolayı çıkın sahaya en iyi oyununuzu oynayın. Bugünkü takım oyunu benim oyunumdu. Dün benim takımım gibi oynamadılar. Ama bugün benim takımım gibi oynadılar” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa