Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Daday ilçesinde Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerle veliler kahvaltıda bir araya geldi.

        Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından her dönemin başında öğrencilerin ve velilerin okula adaptasyonu amacıyla düzenlenen kahvaltılı sohbet programı yapıldı. Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, öğretmenler, okul idaresi ile öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen kahvaltı programı okul pansiyon yemekhanesinde gerçekleştirildi.

        Kahvaltıda konuşan Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, amaçlarının birlik ve beraberlik içinde başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek olduğunu belirterek, öğrencilerden önce eğitimcilerin bir hedefinin olması gerektiğini ve bu hedeflerini öğrenciye vermeleri gerektiğini söyledi.

        Daday İlçe Müftüsü İsmail Çakır ise, kurum olarak okul ve idarecilerin her zaman destekçileri olduklarını ve olacaklarını söyleyerek, her öğrencinin başarılı bir öğrenciden önce iyi bir insan ve Müslüman olması gerektiğine dikkat çekti. Kahvaltı programı yapılan dua ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa