Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da Uluslararası Polis Eğitim Merkezine dönüştürülmesi planlanan atıl vaziyetteki binanın kalorifer peteklerini çalarak kamyonetle kaçan 2 hırsız, jandarma ekiplerince yakalanarak sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

        Kastamonu’da Kadıdağı Mevkiinde mülkiyeti halen Kastamonu Üniversitesine ait olan ve Uluslararası Polis Eğitim Merkezi olması planlanan binanın kalorifer petekleri çalındı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, iki şahsın kalorifer peteklerini alarak kamyonet tarzı bir araçla kaçtığını belirledi. Kamyoneti takibe alan Jandarma ekipler, Kastamonu’dan Ankara’ya hareket halinde olan aracı kısa süre sonra durdurdu. Jandarma ekipleri tarafından araçta yapılan aramalarda, atıl binadan çalınan 20 adet döküm kalorifer peteğinin, kamyonetin kasasında olduğu belirlendi. Araç içerisinde bulunan şüpheliler Gürkan G. (31) ve Kadir E. (29), jandarma ekiplerince gözaltına alınırken kamyonete de el konuldu.

        Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gürkan G. ve Kadir E., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler, savcılıktaki ifadesinde aldıkları kalorifer peteklerini hurda amaçlı satmak için aldıklarını belirttiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa