Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da Valla Kanyonu’na giren ve ayağı kırılan bir kişiyi kurtarmaya çalışan Cide Belediyesinde görevli personelinde bacağı kırıldı. Her iki yaralıyı da UMKE ve AFAD ekipleri kanyondan çıkardı.

        Pınarbaşı Kaymakamlığı, Pınarbaşı Belediyesi ile Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen 2. Türkiye Kanyon ve Doğa Sporları Festivali kapsamında gruplar tarafından Valla Kanyonu'nu geçmek için kanyona giriş yapıldı. Bu kapsamda kanyona giren 40 yaşındaki Erdal Başaran’ın dengesini kaybedip düşmesi sonucu ayağında kırıklar oluştu. Yaralıyı kurtarmaya çalışan ve yürüyemediği için sırtına alan Cide Belediyesinde görevli personel 44 yaşındaki Mehmet Çelik’in de düşmesi sonucu bacağı kırıldı.

        Kanyonda iki yaralının olduğu ihbarını alan AFAD ve UMKE ekipleri, kanyona giriş yaparak yaralı Erdal Başaran ve Mehmet Çelik’i, kanyondan çıkardı. Kanyonun çıkışında ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ardından Cide Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Erdal Başaran, Azdavay Devlet Hastanesi'ne getirildi. Diğer yaralı Mehmet Çelik ise Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

        Mehmet Çelik'in, Cide Belediyesi tarafından festival kapsamında görevlendirildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa