Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti” etkinlikleri kapsamında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce düzenlenen 13 ülkenin yabancı medya kuruluş temsilcileri, Daday ilçesini ziyaret etti.

        Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında 13 ülkenin medya temsilcilerini Kastamonu’ya davet etti. 60 yabancı basın mensubunun katıldığı ziyarette Daday’ın tarihe ve kültürel mekanları gezildi.

        Farklı kültürleri gezmek ve tanımak üzere düzenlenen gezi programı kapsamında Daday’a gelen yabancı basın heyeti, önce Azdavay Kaymakamı ve Daday Kaymakam Vekili Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ı ziyaret etti. Yabancı basın mensupları ile yakından ilgilenen Kaymakam Çakmak ve Başkan Taş, ilçe hakkında basın mensuplarına bilgiler verdiler. Daha sonra Daday’ın turistlik tesislerinden biri olan Emir Bey Atlı Turizm Köyü ve Doğal Yaşam Köyünde ata binen yabancı basın mensupları ardından Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın davetlisi olarak Memişler ve Memişoğlu Restaurantlarında meşhur Daday Etli Ekmeğinin tadına baktılar. Etli ekmeğini çok beğendiklerini ve lezzetli bulduklarını bildiren basın mensupları Başkan Taş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa