Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da FETÖ/PDY soruşturmasında yargılanan meslekten ihraç edilen infaz koruma memuru, 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

        Kastamonu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen infaz koruma memuru Merve D. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde "silahlı terör örgütü üyesi olduğu" iddiasıyla dava açıldı. Tutuksuz yargılanan ve meslekten ihraç edilen infaz koruma memuru Merve D., savunmasında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığını kabul ederek, "Bilmediğim bir programın yüklenmesinden dolayı buradayım. Bu programda örgütsel bir yazışma olmadı" dedi.

        Üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen Merve D., suçsuz olduğunu ve beraatını talep etti. Mahkeme heyeti, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan sanığı 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa