Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Tosya ilçesinden 76 kişiden oluşan ilk hacı kafilesi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören ve dualarla uğurlandı.

        Cumhuriyet Meydanında çok sayıda vatandaşın katıldığı törende halleşmek için uzun kuyruklar oluştu. Kur’anı Kerim okunan ve tekbirler getirilen programda duayı İlçe Müftüsü Eyyüp Demir yaptı.

        2018 yılı içinde Tosya ilçesinden 90 kişi hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen uğurlama programı ile özel şirket aracılığı hac farizasını yerine getirecek 76 hacı adayı yola çıktı. Tosya'dan yola çıkan hacı adayları akşam saatlerinde Ankara Esenboğa havaalanından uçak ile ilk önce Medinei Münevvere'ye gidecek olan hacı adayları daha sonra Mekkei Mükerreme'ye gidecekler. Tosyalı hacılara 3 Eylül 2018 tarihinde hac vazifelerini tamamlayarak ilçeye dönüş yapacaklar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa