Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu merkez Başköy köyünde Cevat Mantaroğlu’nun öldürülmesi olayıyla ilgili olarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan kardeşlerden Kamil M., Cumhuriyet Savcısının itirazı sonrası tekrar gözaltına alınarak tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Başköy köyünde 42 yaşındaki Cevat Mantaroğlu’nun öldürülmesi olayıyla ilgili Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan kardeşler Şahin M. ile Kamil M., çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adli kontrol şartıyla salınan Kamil M., Kastamonu Cumhuriyet Savcısının itirazı sonrası bir gün sonra jandarma ekiplerince tekrar gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kamil M., çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Kastamonu Cezaevine gönderildi.

        Öte yandan, Başköy köyündeki silahlı kavgada yaralanan Hamdi M.’nin ise tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa