Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Hanönü ilçesine ahırda büyükbaş hayvanın darbesi sonrası ağır yaralanan kadını hastaneye götüren otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada üç kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, İnebolu ilçesine bağlı Halkabük öyünde ikamet eden Fadime Özsoy, ahıra götürdüğü büyükbaş hayvanın darbesi sonucu ağır yaralandı. Yaralı Fadime Özsoy ve eşi Satılmış Özsoy'un da içinde olduğu Satılmış Ünal yönetimindeki 37 AAB 481 plakalı otomobil ile Özgür Özcan idaresindeki 57 KC 708 plakalı otomobil köyün girişinde çarpıştı. Bu kazada da araç sürücüleri Satılmış Ünal ile Özgür Özcan ve Satılmış Özsoy’da yaralandı.

        Büyükbaş hayvanın darbesi sonrası ağır yaralanan Fadime Özsoy, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralananlar ise, ilçedeki hastanede tedavi altına alındı. Yaralılardan Fadime Özsoy’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa