Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da husumetli olduğu komşusunu tabancayla öldürdüğü iddia edilen cinayet şüphelisi, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, Araç ilçesine bağlı Dereçatı köyünde aynı köyden oldukları öğrenilen Yusuf P. ile Selahattin Pamukçu (54) tarlada karşılaştı. Daha önceden de aralarında husumet olduğu öne sürülen Yusuf P. ile Selahattin Pamukçu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine Yusuf P. yanında bulundurduğu tabanca ile Selahattin Pamukçu’ya ateş etti. Vücuduna kurşunların isabet etmesi sonucu Selahattin Pamukçu olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar sonrası olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Selahattin Pamukçu’nun cenazesi ise daha sonra Araç Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

        Yaşanan olay sonrası Yusuf P. ise jandarma ekiplerince cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından Yusuf P. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa