Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Tosya ilçesinde önce kamyonun daha sonra otomobilin ineğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı, inek telef oldu.

        Edinilen bilgilere göre, Tosya D100 karayolunda bir kamyonun çarpması sonucu sol şeride düşen ineğe Samsun tarafından Tosya istikametine seyir halindeki Aykut Ö. idaresindeki 28 ET 197 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sonundaki bariyerlere çarpması sonucu su kanalına düştü. Kaza sonrası yola savrulan inek telef olurken araç sürücüsü ve içinde yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı. Araç sürücüsüne ve yolcuya ilk müdahale olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kaza sonrası olay yerine intikal eden Tosya Bölge Trafik Ekipleri yol güvenliğini sağlayarak kulak küpesinden sahibini tespit ettikleri büyükbaş hayvan sahibi hakkında yasal işlem başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa