Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Abana ilçesinde başıboş köpeklerden kaçtığı tahmin edilen yaralı karaca, avcılar tarafından Kastamonu Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğüne teslim edilerek koruma altına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Abana’da sanayi sitesinde esnaflar tarafından fark edilen yaralı Karaca, durumunun Bozkurt Avcılar Kulübüne bildirilmesi üzerine olay yerine giderek yaralı karacayı avcılar koruma altına aldı.

        Yaralı karacayı koruma altına alan Bozkurt Avcılar Kulübü Başkanı Ahmet Yücel, Karaca üzerinde yapmış olduğu ilk incelemede karacanın iki yaşında dişi ve vücudunun belirli bölgelerinde yaralar olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

        Bozkurt Avcılar Kulübünde bir süre gözetim altına alınan yaralı karaca, daha sonra Kastamonu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa