Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Trezeguet'den Galatasaray'a mesaj var! - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet, Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'e konuştu. İşte o röportajdan satır başları...

        Müslüman bir oyuncu olarak Türkiye’de oynamak nasıl hissettiriyor?

        “Tabi ki bu önemli çünkü Müslüman bir ülkede futbol oynamak oraya daha hızlı adapte olmanızı sağlıyor. Yemek ve kültür olarak benzer kültürler söz konusu. Ben Türkiye’yi çocukluğumdan beri çok seviyorum. Çünkü buraya ilk gelişim değil. Bundan önce 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda da Türkiye’de bulunmuştum. Daha önce oynadığım Al-Ahli takımıyla da gelmiştim. Burada olmaktan da son derece mutluyum. Eğer Allah kaderimi burada olacak şekilde çizdiyse, bundan çok mutlu olurum.”

        REKLAM

        G.Saray maçını nasıl değerlendirirsin. Gollerine bu maçta da devam edecek misin?

        “G.Saray büyük bir takım ama onlardan çekinmiyoruz. Pazar günü kazanmak için oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz de oldukça zor ve iyi bir takımız. Bütün takım olarak kazanmak için savaşacağız. Umarım 90 dakika sonunda da 3 puanı elde ederiz. Gol atmayı ise çok fazla önemsemiyorum. Umarım takım olarak bu maçı kazanırız.”

        ''İŞİME ODAKLANDIM''

        “Gelecekle ilgili düşünmüyorum. Buna kafa yorarsam buradaki performansıma çok fazla konsantre olamam. İşime odaklanmalıyım. Benim için önemli olan bana ihtiyacı olan takımda oynamak, yedek oturmamak. Şu an düşündüğüm şey ise eğer bu kulüp bana ihtiyaç duyarsa ve burada forma şansı bulacaksam burada kalmayı tercih ederim.”

        ''PAŞA'DA ÇOK MUTLUYUM''

        “Kasımpaşa’ya 1 senelik kiralık olarak geldim ve hem Türkiye’de yaşamaktan hem de Kasımpaşa’da oynamaktan dolayı çok mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum.”

        KISA KISA TREZEGUET...

        - Türkiye Ligi, Belçika’dan daha zor. Burada çok kaliteli oyuncular ve kariyerli teknik adamlar var.

        - İleride bir gün Premier Lig veya Bundesliga’da oynamak isterim.

        - Şampiyonluk yarışını yakından takip ediyorum. 4 takım da iyi işler yapıyorlar ve iyi de futbol oynuyorlar.

        - Kendime idol olarak gördüğüm sadece bir tane oyuncu var. O da Brezilyalı ‘Fenomen’ Ronaldo...

        - Al-Ahli’nin genç yaş gruplarında oynarken saçımı kısa kestirince beni David Trezeguet’e benzettiler. Hocalarım da bana böyle seslenince adım Trezeguet olarak kaldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa