Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, Anıl Koç ve Oussama Haddadi'yi transfer etti - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa üç transfere daha imza attı.Lacivert-beyazlılar, öğle saatlerinde Altınordu'nun 24 yaşındaki kanat oyuncusu Anıl Koç ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Altınordu FK'nın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Anıl Koç, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3.5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri kullanıldı.

        REKLAM

        BU SEZON 7 GOLÜ VAR

        2018-2019 sezonun başında Litvanya ekibi Atlantas'tan Altınordu'ya gelen Anıl Koç, bu sezon TFF 1. Lig'de 15 maçta 5 gol 1 asistlik katkı yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 2 gol kaydetti.

        SOL BEKE HADDADI

        Paşa öğleden sonra ise bir transfer daha açıkladı. Lacivert-beyazlılar, 27 yaşındaki sol bek Oussama Haddadi'yi 1.5 yıllığına kiraladığını duyurdu. Yapılan açıklamada "Sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ettifaq'ın 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Oussama Haddadi, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1.5 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı" denildi.

        18 MAÇA ÇIKTI

        Haddadi, bu sezon Suudi Arabistan'da lig ve kupa dahil 18 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

        SAĞ BEKE TIRPAN!

        Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Sponsorumuz Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Belçika ligi ekiplerinden KSC Lokeren'in 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mickael Tırpan, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emre Zengilli ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3.5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa