Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Sarıkamış'ta bu yıl turizm sektöründe yüzler gülüyor. En çok turistin geldiği İran, Gürcistan ve Çin'den gelirken, turist sayısında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 40'lık bir artış yaşanıyor.

        Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Sarıkamış Whitepark Hotel Genel Müdürü Serkan Tahana, "Sarıkamış komşu ülkelerin yanı sıra Uzak Doğu’da da tanınan önemli bir turizm bölgesi olmaya başladı" dedi.

        Whitepark Hotel Genel Müdürü Serkan Tahana, "Sarıkamış sadece Avrupa’da ve Türkiye’de değil, artık Uzak Doğu’da da tanınmış bir destinasyon haline geliyor. Serka ve Sarıkamış Belediyesi desteğiyle Çinli sosyal medya fenomenleri vasıtasıyla tanıtılan Sarıkamış, Çin'de büyük ilgi gördü. Tanıtım yaklaşık 10 milyon Çinli’ye ulaşıldı. Sarıkamış’ın tarihsel, kültürel ve coğrafik güzellikleri Çin’de tanıtıldı ve Çinlilerin Sarıkamış’a talepleri oluştu" ifadelerini kaydetti.

        Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde toplam uzunlukları 30 kilometreyi bulan 8 slalom, bir snowboard pisti ve 4 telesiyej hizmet veriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa