Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Digor’da frenleri tutmayan küçükbaş hayvan yüklü kamyon yan yattı. Kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Kamyonda sıkışın yaralıları UMKE, AFAD ve itfaiye kurtardı. Kazada çok sayıda küçükbaş hayvan ise telef oldu.

        Kaza, Digor’da meydana geldi. Digor’dan Kars istikametine seyir halindeki frenleri boşalan kamyon önündeki kamyona çarparak yan yattı. İki kamyonun karıştığı kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen UMKE, AFAD ve itfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonucu sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslara taşındı.

        İlk tedavileri ambulanslarda yapılan yaralılar Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Öte yandan kazaya karışan kamyonlardan birisinin üzerinde yüklü olan küçükbaş hayvanlar da telef oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa