Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Rahmi Doğan, 1 Eylül 2018 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığının 2018/157 Sayılı Kararnamesi ile görev yerleri değişen Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak ile veda programında bir araya geldi.

        Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı’nda düzenlenen veda programına Vali Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Akyaka Kaymakam Vekili Doğukan Mızrak, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Selim Kaymakamı Zafer Yiğit katıldı.

        Vali Doğan, önümüzdeki günlerde Kars’tan ayrılarak yeni görev yerlerine gidecek olan Mehmet Halis Aydın, Yusuf İzci ve Doğukan Mızrak’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Doğan, Vali yardımcısı ve kaymakamlara çeşitli hediyeler de verdi. Doğan, daha sonra vali yardımcısı ve kaymakamlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa