Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Valisi Rahmi Doğan, yaklaşan kurban bayramı öncesi trafik kazalarını önlemek ve yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirebilmek amacıyla İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan “Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” projesi kapsamında yol kontrol uygulamasına katıldı.

        KarsErzurum Karayolu sanayi kavşağı üzerinde yapılan yol kontrol uygulamasında çocuklara kırmızı düdük, oyuncak, tişört ve broşür hediye eden Doğan, çocuklardan seyahatleri boyunca anne ve babalarını emniyet kemeri takmadıklarında, kırmızı ışıktan geçtiklerinde, sigara içtiklerinde ya da trafik kurallarını ihlal ettiklerinde ellerindeki kırmızı düdükleri çalarak onları uyarmalarını istedi.

        Uygulama noktasında direksiyon başında olan tüm sürücülere trafik güvenliği konusunda uyarılarda bulunan Vali Doğan, bayramın bayram tadında geçmesi için sürücülerin trafik kurallarına uymaları gerektiğini belirtti.

        İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de hazır bulunduğu uygulamanın ardından Doğan, görevli trafik ekiplerine çalışmalarında başarılar dileyerek, uygulama noktasından ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa