Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arpaçay’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda bin 378 adet kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

        Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde Arpaçay Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda C.A.’ya ait evin bahçesinde 100185 santim arasında 551, H.H.K.’ya ait evin bahçesinde de 100185 santim ebatlarında 827 olmak üzere toplam bin 378 adet kök kenevir ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

        Olayla ilgili olarak şüpheliler C.A. ve H.H.K. gözaltına alınarak Arpaçay jandarma Karakol Komutanlığı’na getirildi. Jandarma Karakolu’nda işlemeleri tamamlanan şüpheliler serbest bırakıldı.

        Öte yandan ele geçirilen bin 378 adet kök kenevir jandarma kontrolünde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yakılarak imha edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa