Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Rahmi Doğan, Kars turizmine kazandırılması amacıyla yaptırılan Susuz Şelalesi Piknik ve Mesire Alanı’nda bir takım incelemelerde bulundu.

        Susuz Ardahan Karayolu üzerinde bulunan ve yaklaşık 15 metre yükseklikten düşüşe sahip Susuz Şelalesi hayata geçirilen projeyle adeta çehresi değişti.

        Susuz Şelalesi’nde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgiler almak üzere bölgeye gelen Vali Doğan, Susuz Şelalesi Piknik ve Mesire Alanı Projesi hakkında Kaymakam Yusuf İzci’den bilgiler aldı. Kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle birlikte bölgeyi gezen Doğan, cam seyir terası ve zipline hattıyla birlikte şelalenin daha da cazip hale getirleceğini söyledi.

        Doğan, “Susuz Şelalesi Piknik ve Mesire Alanı Projesi kapsamında çalışmaların tamamlanıyor. Serhat Kalkınma Ajansına (SERKA) sunulan diğer bir projenin Bakanlıkça onaylanması halinde alana, cam seyir terası ve zipline hattı ve yürüyüş parkurlarının yapılacak” dedi.

        Kars’a yapılan her yatırımın kamu kaynağından yapıldığını dolaysıyla bu alanların vatandaşlara ait olduğuna dikkat çeken Doğan, vatandaşlardan kendileri için yapılan yatırımlara sahip çıkmaları istedi.

        Vali Rahmi Doğan’ın Susuz Şelalesi incelemesine; 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’ın da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa