Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars merkezli İstanbul ve İzmir’de düzenlenen operasyonda terör örgütüyle işbirliği yaptığı gerekçesiyle 6 şüpheli gözaltına alındı.

        Kars İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda, PKK/KCK terör örgütü adına sözde Serhat Eyaleti ÇemçeMadur bölgesinde silahlı faaliyet yürüten örgüt mensuplarıyla irtibatlı olan, örgüt mensuplarına milis, işbirlikçilik faaliyetlerinde bulundukları tespit edilen şüphelilere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

        Kars merkezli Kağızman ve Digor ilçeleri ile İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda şüpheli 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale ve örgütsel dokümana el konularak, TEM Şube Müdürlüğüne getirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin TEM Şubede işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Öte yandan konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelinde terör örgütü mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız, demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da büyük bir hassasiyetle devam edecektir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa