Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEMA Vakfı, Kars’ta gönüllü ilçe sorumluları arıyor.

        Kars’ın Kağızman, Sarıkamış, Digor, Arpaçay, Akyaka, Susuz ilçelerinde TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş, tercihen 30 yaşından büyük, aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyenler, gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın ilgili ilçelerdeki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek.

        Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilçelerde yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek. Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’ çalışmaktan keyif alan,TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklar olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelesinde gönüllü olarak destek verebilecek ilçe sorumluları arıyor.

        TEMA Vakfı ilçe sorumlusu olmak isteyen gönüllüler, 22 Temmuz 2018 tarihine kadar fotoğraflı özgeçmişleriyle TEMA Vakfı’na müracaat edebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa