Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, "Amacımız dostça ve kardeşçe ülkemizi ve milletimizi daha iyi yerlere taşımaktır." dedi.

        Yanbaz, Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen Büro Memur-Sen 15'inci Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, sendikalarının bayrağının tüm illerde zirvede dalgalandığını söyledi.

        Sendikanın daha iyi yere gelmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Yanbaz, "Amacımız dostça ve kardeşçe ülkemizi ve milletimizi daha iyi yerlere taşımaktır. Bunun için büyük bir sendikayız. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve sendikamızı daha iyi noktalara taşıyacağız." diye konuştu.

        Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da ulusal ve uluslararası anlamda Sarıkamış'ın her türlü toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapmasının önemli olduğuna işaret etti.

        Sarıkamış'ın ülke ve bölgenin tarihi, turizmi, doğası ve şehitler diyarı olarak nadide bir yer olduğunu dile getiren Toksoy, "Bölgemizin güzelliklerini gördükten sonra gittiğiniz yerlerde tanıtarak turizme katkı sunacağınızı ümit ediyorum. Toplantının da ülkemize, milletimize faydalı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

        Yanbaz ile Toksoy, daha sonra dünya ve Avrupa boks şampiyonu Karslı boksör Tuğrulhan Erdemir'e altın hediye ederek kutladı.

        Sendikanın Türkiye genelinden şube başkanlarının katıldığı toplantı, yarın sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa